Samsara Records – musicmusicmusic

Tervetuloa Samsara Recordsille

Olemme hyvin pieni, lähinnä julkaisutoimintaan keskittynyt levy-yhtiö Vantaalta. Julkaisemme  musiikkisi  mm.  iTunesiin, Apple Musiciin, Spotifyn, Youtubeen, Deezeriin etc…, sekä valvomme soittomääriä verkossa.

Lyhyesti: teiltä musiikit ja kannet, meiltä soittokertojen valvonta ja asianmukainen tilitys mikäli musikkinne soi. Helppoa.

Täsmälliset toimintaohjeet musiikkisi julkaisemiseksi löydät täältä, ja jo julkaistuja artistejamme täältä.


Welcome to Samsara Records!

We are a small indie label and intermediate for iTunes, Apple Music, Spotify, Youtube, Deezer etc. Visit our shop: Ääniyhtiö Perfect Sound Oy

All the good things are happening here.
Contact us:  info (ät) samsararecords.fi

 

20 thoughts on “Samsara Records – musicmusicmusic

 1. Hei! Paljonko maksaisi julkaista 10-12 kappaleen albumi ja siitä lohkasis kaksi sinkkua?

 2. Moi! Totesin tässä hiljattain asioita pohdiskeltuani, että saattaisin tosiaan tarvita jeesiä tän musan jakelemisessa. Minkälaiset hinnastot teillä on? Itseasiassa, voisitko lähettää mulle jonkun lyhyen infopaketin, miten tää homma oikein toimii? En oo vielä ihan perillä näistä julkaisuasioista ja ehdoista 😀

  Terveisin
  Opri (nähtiin Ylen lähetyksessä Syvärannassa)

 3. Heipä hei. Voisin heittää jakelulistan teille vaikka mailitse. Kohta tulee.

 4. Toimimme tällä hetkellä lähinnä digitaalisten äänitteiden julkaisjana eli Phonofilen aggregaattorina.
  Viemme äänitteesi siis eri palveluihin ja valvomme sen soittoa niissä.

  Tilitykset kerran vuodessa.

  Fyysiset levyt: CD-levyjen suhteen käytämme mm. http://www.studio57.fi n palveluita.
  Kannattanee varmaan olla sinne suoraan yhteydessä.
  Ei oikein liiketoimintaa meille, mutta autamme toki tarvittaessa jos materiaalin kasaamisessa on huolia.

  Masterointi onnistuu: Masterointi / raitahinta 50€ + alv

  Voisin lähetellä uuden infopaketin digi-julkaisupuolesta jos vielä kiinnostaa erilllisellä maililla.

 5. Hei!
  Olen julkaissut aiemmin pari omakustannetta sekä pienlevy-yhtiön kautta myös pitkäsoiton ja pari sinkkua.
  Sain juuri valmiiksi uuden biisini studiosta(omasta)
  Tiedustelisin, miten julkaisu teidän kauttanne onnistuisi?
  -Hoituuko myös fyysinen cd teidän kauttanne, radioasemathan kaipaavat kai suureksi osaksi cd:tä? Entä masterointi, jos puhutaan (aluksi) vain sinkusta? Hintapolitiikka?
  t.Olli Orrenmaa 050 4135991 http://www.vaasa-artists.fi/orrenmaa.htm

 6. Olen etsimässä tahoa, joka voisi auttaa julkaisemaan debyyttilevyni digitaalisesti. Sain vinkkiä teistä kaveriltani, joka oli juuri tilannut palvelunne.

 7. Hi,

  Please let me know, if you´d like that I write in English.

  Olen julkaisemassa levyn kevään loppupuolella taikka alkukesästä. Te kuulemma teette digitaalista jakelua. Minua kiinnostaisi, minne jakelette ja minkälaisin ehdoin? Kiitos paljon, jos voitte vastata viestiin.

 8. Moi.
  Outo ystävä – niminen bändi julkaisi juuri musavideon ja nyt tuo kyseinen biisi olisi tarkoitus laittaa myös latauspalveluihin, spotifyyn yms
  Kuinka tämä onnistuisi teidän kautta? Luotteko biisille oman ISRC – koodin teostoa varten? Saako myös asiakas tuon koodin käyttöönsä omaa biisin jakeluaan varten? Millaisen siivun otatte mahdollisista teostotuloista ja mitä nuo edellämainitut toimenpiteet maksavat?

 9. Terve!

  Olisin kysellyt hieman että onko Samsara Recordin kautta mahdollista julkaista EP/Demoa Spotify:hin & iTunesiin ja jos on niin miten asian suhteen tulisi edetä? Kyseessä olisi aika perusrock yhtyeestä (Prodigal Sons) ja biisejä olisi 4 kpl. Ollaan joskus aikaisemmin julkaistu teidän kautta toisen yhtyeen EP:n (The Lips) biisejä ja jäi siitä nimi mieleen. Millaiset kustannukset, miten oikeuspuoli, etc..??

  T: Perttu Sivula

 10. Moi!

  Olen juuri kohtapuoleen julkaisemassa yhtä musiikkikappaletta omakustanteena joka on osa kolmen biisin EP:tä. Teillä oli tuo että 1-3 biisin jakelu maksaa x määrän rahaa. Pitääkö tuolloin kaikki biisit julkaista yhtä aikaa? Olin ajatellut julkaista kohtapuoleen yhden, kesämmällä toisen ja ensi keväänä sen viimeisen. Joudunko siis maksamaan julkaisun yksittäin? Luin että ennen kuin kappale on esim. Spotifyssa, menee n. 2-4 viikkoa. Saako julkaisupäivän kuitenkin tietää etukäteen? Olin ajatellut jalkautua jakamaan flyereitä ja muutenkin aktivoitua somessa markkinointitarkoituksissa ja mietin että sitä varten olisi käytännöllistä tietää milloin biisi ns. pärähtää ilmoille. Kiittäen lisäinfosta, Tony. 🙂

 11. Hei

  Olemme orkesterimme kanssa suunnittelemassa omakustannelevyä tai EP:tä. Kappaleita tulisi 6-10. Selvittelemme nyt levyn tuoton ja jakelun kustannuksia. Paljonko teillä suurin piirtein maksaisi levyn jakelu Spotifyyn, iTunesiin yms ja otatteko jonkin siivun välistä niistä tuotoista joita sähköisestä jakelusta saadaan?

Comments are closed.