Muutoksia julkaisujärjestelmässämme

Päämiehemme Phonofile on nykyään osa Orchadia, ja nyt talvella 2018-2019 julkaisualustamme vaihtuu.

Entäs sitten?

17.12.2018 – 13.1.2019 välisenä aikana vaihdamme kaiken datan uuden alustan päälle, ja tuona aikana mitkään muutokset, julkaisut, raportoinnit, musiikin poisottamiset systeemistä tai mitkään aiempaa soittodataa koskevat kyselyt eivät ole mahdollsia. Täydellinen “System Freeze, siis”.

Tämä aiheuttaa sen, että jos teillä on nyt uusia julkaistavia teoksia, tulee kaiken datan olla meillä viimeistään 30.11.2018, eli ENNEN TÄMÄN KUUN loppua.
Tämä muutos EI vaikuta jo julkaistuun musiikkiin.

14.1.2019 kaiken -pitäisi- olla taas kunnossa ja julkaisutoiminta jatkuu taas normaalisti. Tuona aikana on mahdollista, että näette hetken aikaa duplikaatteja Spotifyssä etc, mutta kunhan kaikki data on ensin varmuudella siirretty, ne häipyvät kyllä ajan mittaan. Tämä ei vaikuta saldokertymiin.

Viimeinen soittodata vanhasta järjestelmästä saadaan tammikuun 2019 puolen välin tienoilla, ja aiheesta tiedotetaan asianoisaisille kuten tähänkin saakka. Ensimmäiset soittodatat uudesta systeemistä pitäisi olla saatavilla tammikuun loppuun mennessä 2019.

Uudet hinnastot astuvat voimaan 15.1.2019 kunhan saamme ensin määriteltyä operaation kustannusvaikutuksen meille. Näistä erikseen sitten tiedotetta.