How to’s

Ensinnäkin:
Julkaisemme musiikkisi Spotify:hyn, Apple Musiciin, Tidaliin… ja kaikkiin keskeisimpiin   striimialustoihin (Noin 30 kpl) YHDELLÄ hinnalla.
Ei vuosimaksua. Ei kuukausimaksuja. Ei yllätysmaksuja.

Toiseksikin:
valvomme soittomäärät puolestasi.
(Youtube, Deezer, Spotify, Apple music, Beats, Simfy….)

Kolmanneksi:
Raportoimme soittomäärät  sinulle aina joka vuosineljänneksen välein (datan saavuttua ensin meille).

Helppoa?

Materiaalien toimitusohjeet:

 1. ensin laitatte kaiken mahdollisen tietouden bändistä, säveltäjistä, julkaisuajankohdista etc täyttämällä TÄMÄN lomakkeen. (-Mikään- ei liiku ennen tätä toimenpidettä, koska me tarvitsemme tässä päässä sitovan tilausvahvistuksen jossa määritellään mm. vastuut).
 2.  lisäksi lähetätte sähköpostilla julkaisun etukannen vähintään 3000 x 3000 px kokoisena jpg:nä  osoitteeseen info_åt_samsararecords.fi
  (Sinkuissa:Sinkun kansitekstin ja biisin nimen pitää olla samat. Ei mene läpi julkaisujärjestelmässä muuten)
 3. lähetätte biisit (vähintään muodossa  44.1 kHz -16 bit – WAV) mieluiten
  1) Wetransferilla osoitteeseen info_åt_samsararecords.fi
  2) DropBox  käy myös, mutta jakoasetuksien kanssa tulee olla lähettäjän päässä tarkkana. (Dropboxilla on myös näköjään ajottain tapana vaihtaa tuota upload-linkkiään. Kts kohta 1 jos ei pelaa).
  3) Googlen luomien asioiden kanssa tulee lähinnä sekoilua. Vältä niitä jos julkkaripäivän kanssa on kiireitä.

MITÄ SITTEN TAPAHTUU?

Toimitusaika palveluihin on kaikkien aineistojen saapumisesta noin 2 viikkoa. (Pikatoimituslisällä saamme julkaistua materiaalisi jopa muutamissa päivissä, mutta tästä kannattaa soitella vaikka erikseen).

 Teemme julkaisutyön hallitsemiimme medioihin (Spotify, iTunes, Apple Music, Shazam, Amazon, jne… ).

Veloitamme julkaisutyöstä noin 40€-120€  riippuen julkaistavien biisien määrästä. (Sisältää voimassaolevan arvonlisäveron).

Julkaisua tukeva ja helposti jaettava ‘landing page’ keskeisimpiin striimipalveluihin voidaan luoda toimestamme.  Esimerkki: https://orcd.co/5adjokr  .
Nämä lisäpalvelut ovat hinnoiteltuna erikseen tilaajan tarpeiden mukaan.

Myös jakelu SoundCloudiin menee kauttamme nykyään suoraan.

Musiikkinne on kuultavissa kaikissa julkaisumediossa kunnes se otetaan niistä -pyynnöstänne-  pois.


Tilitykset

 Tilitykset ovat 4 x vuodessa noin kvartaaleittain.  Em. tilityksistä pidätämme 10%.

(Tilityksen laskutusminimi on 30€ kertynyttä myyntiä. Yksityiseltä verokortti, yritykseltä/yhdistykseltä tms. lasku. Verokortteja 1/bändi).

Hox1)

 • Tekijänoikeudelliset seikat mahdollisine selvitettävine lupa- ja muine asioineen ovat julkaisevien artistien vastuulla 100%.
 • Samsara Records toimii tässä vain aggregaattorina päämiehemme The Orchardin (www.theorchard.com) yleisten toimituskäytäntöjen mukaan.
 • Muut -julkaistavaan materiaaliin liittyvät- kolmannen osapuolen tekijänoikeudelliset asiat  on neuvoteltu tekijänoikeusjärjestö http://www.merlinnetwork.org toimesta.

Hox2)

 • Julkaistaessanne kauttamme, myös k.o. äänitteen Youtube-valvonta käynnistyy. Äänite saa siis Youtube ID:n ja pääsee Merlinnetwork –tekijänoikeusjärjestön alle jolloin myös Youtube-soitot tilittyvät artistien hyväksi.

Digijulkaisuiden yleiset toimitusehtot ja toimitustavat ovat luettavissa tilauksen yhteydessä tarkemmin ennen tilauksen jättämistä.

Tässä mainitut yleisluontoiset toimitusehdot ja mahdolliset hintatiedot korvaavat aiemmin päivätyt.

Samsara Records 2.2.2020.

Lomakkeelle TÄSTÄ, ja ytimekkäät lisäkysymykset täyttämällä seuraavat kentät: